Over

Mijn leven in #

#kinderen #baby #kindermode #bloggen #mama #kleur #pastels # roze #ijsjes #webshop #shoppen #socialmedia

#chaotisch #besluiteloos #ondernemend #ambitieus #gelukkig

Even voorstellen.

Ik ben Priscilla, happy (en sinds kort bewust thuisblijf- en thuiswerk-) moeder van een zoon (2008), een dochter (2011) en nog een zoon (2015). Met drie kleine kinderen is mijn leven kleurrijk, mooi, vol en vooral heel druk. Mijn grootste hobby was altijd winkelen. Met de komst van de kinderen is deze vrijetijdsbesteding wat naar de achtergrond verplaatst. Maar online nieuwe dingen shoppen voor je kinderen is misschien nog wel leuker als shoppen voor jezelf!

Blog.

Dit is niet zomaar het volgende kindermodeblog. Met alle bezigheden voor de webshop en Lollylicious maak ik veel dingen mee en kom ik veel leuke producten tegen. Hier blog ik graag over. Daarnaast ben ik veel online te vinden en vind ik het leuk om te schrijven over alles wat ik on- en offline tegenkom. (Ik sta open voor een leuke samenwerking!)

Ook een persoonlijk blog zal je hier zeker vinden. Mijn hoofd loopt vaak over van alles waar ik over zou willen schrijven. Stukje bij beetje zal dit blog steeds verder uitgebreid worden tot er een mooi online magazine ontstaat!

 

Webshop.

Kleine Baasjes is een leuke en gezellige online shop met baby en kinderkleding. In deze online shop verkoop ik merken zoals Creamie, Dutch Heroes, The Dutch Design Bakery en MIJN Kinderkleding. Naast de bekende merken heb ik begin 2014 samen met partner en vriendin Nadine ons eigen label gelanceerd, Lollylicious! Sinds kort heeft Lollylicious een broertje, ChocoLoco en kort daarna heb ik onder de naam Kleine Baasjes For Girls leuke rokjes op de markt gebracht.

 

 

Facebook van Kleine Baasjes TwitterPinterest Blog van Kleine Baasjes Instagram Kleine Baasjes Google+ Kleine Baasjes

Plaats een reactie