Kledingparty’s zijn leuk!

11 sep

Al een tijdje geef ik door het hele land kledingparty’s. Begonnen in 2011 met een grootste opening van Kleine Baasjes! Mijn eigen woonkamer was omgebouwd tot winkel en een heel nieuwe collectie hing klaar om gezien en gekocht te worden. Alle kindjes waren er ook bij om te passen en te showen wat ze aan hadden uit de winkel van mama en tante. Het was ontzettend leuk, familie en vrienden kwamen allemaal om te zien hoe ik mijn winkel had geopend.

De opening van Kleine Baasjes met natuurlijk een Kledingparty!

De opening van Kleine Baasjes met natuurlijk een Kledingparty!IMG_3947 (1)

Daarna ben ik door het land heen verschillende kledingparty’s gaan geven. Soms zelfs 1,5 uur rijden. Maar dat is niet erg want het is zo leuk om te doen! Het is mij opgevallen dat het altijd ontzettend gezellig is tijdens de kledingparty’s. Meiden onder elkaar, allemaal moeder en met hetzelfde doel. Ook al kennen ze elkaar niet of nauwelijks, de leukste gesprekken komen op gang tijdens het shoppen. De een is net zwanger van de eerste, de ander heeft al 3 kinderen en weer een ander is al oma. Iedereen geeft elkaar tips en trucs en de sfeer is heel relaxed. Kortom, gewoon leuk om te doen of bij te zijn.

Mijn lieve kleine nichtje Evi was er natuurlijk ook bij!

Alle voordelen op een rij van de kledingparty:

  • Shoppen wanneer jij tijd hebt.
  • Onder het genot van een drankje en hapje.
  • Ondertussen bijkletsen met je vriendinnen.
  • Geen drukke rij bij de kassa.
  • Toch even wachten? Dan neem je gewoon nog een drankje!
  • Altijd een leuke actie dus voordelig shoppen.
  • Na afloop een leuke goodiebag of klein cadeautje mee naar huis.
  • En natuurlijk de voordelen van Kleine Baasjes: ruime keuze, hip en betaalbaar!

Ben je de gastvrouw? Dan zorg jij voor de hapjes en de drankjes. Als tegenprestatie krijg jij aan het einde van de avond 10% van de omzet waarvoor jij iets leuks mag uitzoeken!

Regelmatig spreek ik mensen die best eens een party zouden willen geven maar zeggen dat ze niet genoeg mensen met kinderen kennen. Toch valt dat vaak best mee, kijk eens om je heen: je buurvrouw, je zus, je nicht, een collega. Om een succesvolle party te krijgen heb je al aan 6 gasten genoeg. Een kledingparty is meteen de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen, een band met je buren op te bouwen of om te netwerken met die ene collega. Leuk!

De komende periode kunnen er weer veel kledingparty’s georganiseerd worden met de leuke nieuwe collecties van Dutch Heroes en Dirkje en natuurlijk kun je ook altijd van de koopjes profiteren.

Wil je meer informatie? Kijk een hier. Direct een afspraak maken? Stuur dan een mailtje naar info@kleinebaasjes.nl of een facebookbericht.

Plaats een reactie